Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 18 mai 2011

PROTEST ÎMPTORIVA ISLAMIZĂRII BASARABIEI: AZI, MIERCURI, 18 MAI, 11.00, PIAŢA MARII ADUNĂRI NAŢIONALE

Site-ul oficial al Mitropoliei Moldovei informează că:
Mai multe Asociaţii ortodoxe din Republica Moldova, îngrijorate de lacunele din Legea cultelor adoptată încă în anul 2007, vor organiza

miercuri, 18 mai,
ora 11:00,
în Piaţa Marii Adunări Naţionale,

o acţiune de protest prin care să ceară Guvernului revizuirea acestei legi care la momentul actual permite practic oricărui grup religios înregistrarea oficială în ţara noastră.

Pentru evitarea înregistrării unor organizaţii religioase cu caracter distructiv, care ar pune în pericol siguranţa cetăţenilor şi a statului Republica Moldova, precum şi în virtutea faptului că Ortodoxia este confesiunea majoritară în ţara noastră, organizatorii acţiunii invită toţi creştinii ortodocşi să li se alăture întru apărarea valorilor spirituale strămoşeşti. Totodată, organizatorii sunt nedumeriţi de recenta legalizare a musulmanilor, fapt care a dus la un şir de nemulţumiri şi reacţii în societate.

Alianţa Asociaţiilor Ortodoxe 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”