Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 8 iunie 2011

TUPEU Doi fraţi arabi sfidează toţi şoferii în plin centrul Timişoarei GALERIE FOTO/VIDEO

Doi fraţi de origine arabă, care deţin un fast-food şi o casă de schimb valutar în faţa magazinului Bega folosesc o şmecherie bine pusă la punct pentru a ocupa ilegal locuri de parcare. Deşi fac asta de luni de zile, nicio autoritate nu a luat măsuri.

Dacă ar respecta legea, arabii ar trebui să achite sume foarte mari la Administrarea Domeniului Public, pentru ocuparea locurilor de parcare.  Taxa este de aproximativ 1.000 de lei lunar pentru un loc de parcare. Patronii de la fast-food Falafel King nu plătesc nimic şi ocupă zilnic un loc de parcare, fiind scutiţi de taxe şi de căutările unui loc, prin care trec toţi timişorenii care au treabă în zona magazinului Bega.
Cazul a fost sesizat ziarului de către un cititor Adevărul de Seară, care a fotografiat modul în care arabii îşi rezervă gratuit loc de parcare. În imagini se vede cum aceştia plasează strategic diverse obiecte pe locul de parcare. Într-o zi un scaun, în altă zi un aparat de aer condiţionat, din când în când este ţinut acolo un scuter.
Reporterii Adevărul de Seară i-au filmat, însă în faţa camerei de luat vederi, unul dintre arabi a susţinut că un client a lăsat scaunul acolo şi că nu ocupă nimic. „Un client a pus scaunul acolo, noi nu ştim nimic. Da cu scuterul e voie să blochez ?" a întrebat senin acesta. Conform Poliţiei Locale Timişoara acest tip de comportament este ilegal şi sancţionabil cu amendă. Mudura Voicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, amenda este între 200 şi 500 de lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”