Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 17 iulie 2011

Andrei Duban, dator vândut la Masonerie! Actorul riscă să fie exclus din RSSA din cauza unei sume de bani împrumutată de la lojă

Actorul Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB) a ajuns să fie pus la zid şi arătat cu degetul, după ce a omis să înapoieze suma de bani împrumutată de la RSSA (Ritul Scoţian Antic şi Acceptat din România), loja din care face parte. Fapta lui Andrei Duban ar putea să îi aducă excluderea din lojile masonice româneşti şi artistului Eugen Cristea, cel care l-a propus şi l-a "năşit" ca să fie acceptat în această organizaţie.

Actorul Andrei Duban nu ştie pe unde să mai scoată cămaşa. În urmă cu trei ani, el a fost acceptat într-o lojă masonică, după ce a fost propus de către artistul Eugen Cristea, protectorul şi colegul său de scenă, cel care devenise mason încă din anul 2006. La scurt timp, Duban a întâmpinat unele probleme financiare, iar singura sa scăpare a fost să împrumute o sumă mare de bani de la lojă, fiind convins că a făcut o alegere bună şi va restitui datoria la timp. Timpul s-a scurs însă în detrimentul său, data scadentă s-a apropiat, iar artistul nu a reuşit să restituie datoria la timp, aşa cum promisese. Nu a făcut-o nici până în ziua de azi, deşi au trecut mai bine de şase luni de la termenul limită, şi se preface că nici nu îşi mai aminteşte de datorie.

"Nu am nimic de comentat pe marginea acestui subiect. Este o problemă de altă natură. Eu nu comentez, nu vreau să încalc astfel nişte reguli interne", a spus Duban, făcând referire la regulamentul masonilor.

Burtă... Mason de trei ani

A făcut-o însă actorul Eugen Cristea, care ne-a confirmat întreaga poveste, dezamăgit de felul cum au decurs lucrurile.

"Ştiu de acest împrumut. Nu cunosc suma, dar ştiu că trebuia restituit acum şase luni. L-am creditat pe Andrei de-a lungul vremii, considerându-l copilul meu. Ba chiar într-un film a jucat rolul fiului nevesti-mii (n.r. - Cristina Deleanu). În lojă nu poţi să intri că vrei tu, trebuie să fii propus de cineva. El a fost «năşit», cum zicem noi, de mine.
Nu ne-am certat şi nu i-am zis nimic după ce am auzit de împrumut. M-a sunat să mă invite la nunta sa (n.r. - eveniment care are loc în acest weekend), dar nu onorez invitaţia. Oricum sunt plecat din ţară, în Azerbaidjan, într-un turneu", ne-a povestit actorul, care riscă acum excluderea din masonerie din vina "pupilului" său. cancan.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”