Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 7 iulie 2011

Herbert Schweiger (22 februarie 1924 - 5 iulie 2011)

"Va veni din nou vremea noastra si in curand vom avea un alt lider ca Hitler", spunea el.

Dotat cu o inteligenta ascutita, remarcabila, Schweiger a fost locotenent in Waffen SS Panzer Division Leibstandarte Adolf Hitler, o unitate de elita, formată inainte de al doilea razboi mondial pentru a actiona ca garzi de corp pentru protectia personala a Führerului.

A fost judecat de 5 ori pentru incalcarea infamei legi Verbotsgesetz, introdusa in 1947 si care interzice orice fel de propaganda national-socialista. A fost gasit "vinovat" de doua ori. Ultima data a fost anchetat pentru sustinerea saitului "Alpen-Donau-Info". A fost condamnat si la inchisoare intr-unul dintre dosarele orchestrate pentru delict de opinie. Asta nu i-a modificat deloc convingerile.
"Evreul de pe Wall Street este responsabil pentru criza economica mondiala din prezent. Acum este la fel ca in 1929, când 90 la suta din bani au fost în mainile evreului. Hitler a avut solutiile chiar atunci...", declara cu regret Herbert Schweiger.

"Treaba mea este sa educ tinerii in spiritul ideologiei national-socialiste, se mandrea Herbert Schweiger. In acest scop calatoresc de-a lungul si de-a latul Austriei si Germaniei pentru a vorbi diferitelor noastre grupari."

Se declara un adept al "rasismului stintific", afirmand cu convingere ca "negrii se gandesc numai la prezent, cand au burta plina sunt incapabili sa se gandeasca la viitor. Acestia se reproduc in masa, chiar daca nu au ce manca. Sustinerea financiara a negrilor este sinucidere pentru rasa alba".

"Nu este o lupta a unei natiuni impotriva altei natiuni, acum este o rasa impotriva altei rase. Este o chestiune de supravietuire, care uneste Europa impotriva Asiei. Este un razboi de neoprit intre rasa alba si cea galbena. In Anglia si Scotia exista un potential rasial foarte puternic.”

A fost membru fondator a trei partide nationaliste din Austria: VDU, NDP (ulterior interzis) si FPO.

Ani de zile a fost in stransa legatura cu Kameradschaften, "camaraderiile libere", gruparile national-socialiste obligate sa activeze in ilegalitate de legile totalitare din Austria si Germania, constituind un liant intre acestea si partidele politice cum ar fi FPO.

A ramas fidel convingerilor sale national-socialiste pentru care a muncit cu devotament pana in ultima clipa, ziua de 5 iulie 2011. A inchis ochii la Neuberg an der Mürz, Steiermark. Avea varsta de 87 de ani. Odihneste-te in pace, camarade!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”