Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 30 iulie 2011

Ţiganii tăiaţi la Deta, supuşi la detectorul de minciuni. Ei au picat testul

Oamenii legii vor să stabilească cine spune adevărul în dosarul taxelor de protecţie de la Deta. Astfel, victimele, rudele lor şi martorii cheie au fost testaţi cu detectorul de minciuni. Operaţiunea de stabilire a adevărului a rămas pentru moment „în aer".

Victimele şi rudele acestora susţin că vineri au fost chemate la sediul Poliţiei, unde au fost testate cu detectorul de minciuni. Primul testat a fost Petru Iung, care le-a promis anchetatorilor că va spune doar adevărul în legătură cu cele întâmplate.
Bărbatul susţine că aşa a şi făcut dar pentru că la mijloc este o „lucrătură", a picat testul.
„Eu m-am dus de bunăvoie şi chiar am spus adevărul. A fost pentru prima şi ultima oară când m-am lăsat testat. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar poliţiştii mi-au spus că nu am fost în totalitate sincer. Lucru care nu este adevărat" - a spus Petru Iung.

Şi rudele lui Alexandru Ştefan şi-au dat acordul să fie testate, însă, şi în cazul lor, rezultatul a fost îndoielnic.
Vandana Ştefan, de 32 de ani, sora lui Alexandru Ştefan, a leşinat chiar înainte să fie supusă detectorului de minciuni.

1 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

Astia si daca-s sinceri pica testul...asa-i tiganul, mai redus mintal

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”