Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 3 august 2011

Alexandru Asmarandei - Prezent!

Cu durere în suflet trebuie să vă aducem o veste cutremurătoare.

Camaradul Alexandru Asmarandei nu mai este printre noi.

El a decedat duminică, 31 iulie, în jurul orelor 23,oo, la spitalul din Bacău, în timpul unei intervenţiei chirurgicale ca urmare a gravului accident de circulaţie, în care alţi 3 camarazi ai noştri au fost grav răniţi.

Cu toţii se întorceau din tabăra de muncă şi educaţie de la Mănăstirea Petru Vodă.

Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Sascut, cauza fiind, din cercetările preliminare, o defecţiune tehnică la sistemul de direcţie al automobilului camaradului nostru. În afara camaradului Alexandru Onofrei, care a fost cel mai puţin afectat, în acest moment se află în spitalele din Adjud şi Focşani: Andrei Buga, operat abdominal, Liuba Grecea, cu traumatisme toraco-abdominale, şi Florian Cristache, cu picioarele fracturate şi traumatisme craniene.

În faţa acestei nenorociri care a zguduit organizaţia noastră, chemăm pe toţi camarazii şi prietenii să înalţe rugăciuni pentru sufletul camaradului nostru Alexandru, precum şi pentru însănătoşirea camarazilor răniţi.

Camarazi,

Alexandru Asmarandei a murit la datorie. Avea doar 39 de ani... În acest moment este pomenit la mănăstirile Petru Vodă, Paltin, Diaconeşti, schitul Aiud. Îndemnăm ca în toate organizaţiile şi grupurile să se ţină momente de reculegere, să se înalţe rugăciuni şi să se vorbească despre el. El nu trebuie să înceteze să fie prezent în mijlocul nostru. A fost un om de mare caracter, de o integritate desavârşită, un om de credinţă, caracterizat printr-o loialitate neclintită faţă de organizaţie şi camarazii săi. Implicat total în acest crez, era prezent peste tot acolo unde acţiunile partidului o cereau. Spirit de dăruire şi dezinteresare totală, manifesta o neclintită hotărâre şi încredere în viitorul nostru.

Dumnezeu să-l odihnească!

Alexandru Asmarandei - prezent!

Detalii cu privire la acest cutremurător caz, Alexandru Onofrei, tel. 0731807061.

Florin Dobrescu, secretar general al PPP

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”