Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 22 septembrie 2011

Germania totalitară: o organizaţie de sprijin pentru deţinuţii politici şi familiile acestora a fost interzisă!

“Organizaţia pentru prizonierii politici şi familiile lor” (HNG) a fost interzisă pentru că ar "reprezenta un pericol la adresa societăţii şi lucrează împotriva constituţiei", au anunţat autorităţile gulagului german prin vocea ministrului de interne, Hans-Peter Friedrich.

“Organizaţia pentru prizonierii politici şi familiile lor” (HNG) fondată în 1979, HNG cuprinde aproximativ 600 de membri şi constituie "cel mai important grup neonazist din Germania", potrivit unui raport ministerial. Potrivit aceluiaş minister, HNG i-a susţinut pe deţinuţii politici în "continuarea luptei împotriva sistemului". (Un sistem atât de democratic încât i-a încarcerat pentru convingerile politice nu trebuie combătut...) "Prin respingerea statului democratic constituţional şi preamărirea naţional-socialismul, HNG a încercat să-i păstreze pe infractorii extremei drepte-radicale în mediul lor", a spus ministerul.

Anetta Kahane, şefa Fundaţiei Antonio Amadeu a declarat în cel mai clar stil totalitar că "trebuie să facem mai mult pentru a educa oamenii astfel încât aceştia să poată rezista (sic!) ideilor de extremă-dreapta. De exemplu, judecătorii şi poliţiştii trebuie educaţi cum să trateze cu extremiştii." Nu mai e nevoie să comentăm concepţiile totalitare ale Anettei Kahane care vorbesc de la sine; dorinţa de imixtiune în actul de cercetare şi justiţie prin "prelucrarea" judecătorilor şi poliţiştilor.

De remarcat că interzicerea organizaţiei de sprijin pentru deţinuţii politici naţionalişti şi a familiilor acestora a survenit după succesul recent al Partidului Naţional Democrat (NPD) în alegerile din Berlin, Mecklenburg-Vorpommern şi Saxonia, dar şi a altor forţe anti-imigraţioniste din ţările din jurul Germaniei; Ţările de Jos, Belgia, Austria şi Suedia, care s-au bucurat de un mare succes  la urna de vot. Sursa: Lupta-NS.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”