Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 25 septembrie 2011

Tendinţele ''rasiste'' în SUA au crescut de la venirea lui Obama la putere, susţine actorul Morgan Freeman

De la venirea lui Barack Obama la Casa Albă, tendinţele rasiste sunt în creştere în Statele Unite. Cel puţin asta susţine actorul american Morgan Freeman, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNN. Potrivit actorului, mişcarea ultraconservatoare, Tea Party, este hotărâtă să-l înlăture de la putere pe preşedintele negru.
În timpul interviului, starul american, deţinător al premiului Oscar, a reiterat faptul că mişcarea Tea Party, asociată republicanilor, este rasistă. În ciuda acestui fapt, popularitatea formaţiunii a crescut.

"Politica lor susţinută public este să facă orice pentru ca Obama să aibă un singur mandat. Potrivit lor, acest lucru semnifică: Dă-o încolo de ţară, vom face orice să îl dăm la o parte pe negrul acesta", a explicat Morgan.

Deocamdată, Barack Obama nu a reacţionat în niciun fel. Cu toate acestea, Morgan Freeman a declarat că preşedintele american ar trebui să adopte o atitudine mai fermă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”