Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 13 octombrie 2011

Anunţ important: Am început strângerea semnăturilor pentru candidatura domnului Vladimir Voiasciuc!


Începând cu data de 10 octombrie 2011, luni, am început campania de strângere a semnăturilor necesare pentru înregistrarea candidaturii domnului Vladimir Voiasciuc la funcţia de consilier local al Timişoarei, în calitate de independent.

Semnăturile se strâng la sala de sport a domnului Vladimir Voiasciuc, strada Traian Grozăvescu, nr. 4, demisol (în spatele Poştei Mari).

Sunt aşteptaţi toţi timişorenii care s-au săturat de situaţia nenorocită în care a fost târât acest oraş de către oamenii partidelor politice. Vremea partidelor politice a trecut, e vremea oamenilor competenţi şi cinstiţi, loiali intereselor timişorenilor. Domnul Vladimir Voiasciuc este unul dintre candidaţii independenţi care pot construi alternativa la actualul sistem corupt. Vino şi ajută-l!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”