Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 28 octombrie 2011

ONU: România, între primele zece ţări ale lumii care vor dispărea


Cercetătorii ONU au realizat un clasament al ritmului în care ţările de pe mapamond vor dispărea, potrivit căruia România face parte din primele zece ţări care va rămâne fără populaţie dacă nu va creşte rata natalităţii, relatează NewsIn. 
Potrivit clasamentului, Macao, Hong Kong, Bosnia, RusiaMalta, Slovacia, Singapore, România, Ungaria şi Macedonia sunt primele ţări care vor dispărea de pe harta lumii.
State unde problema natalităţii nu există
Există însă şi state care nu vor dispărea, cum ar fi India, Mongolia, Indonezia sau Filipinele, care nu sunt ameninţate de reducerea drastică a numărului de locuitori, susţin cercetătorii, care au stabilit, pe baza ratei actuale de natalitate, data aproximativă a morţii ultimei femei din fiecare ţară.
http://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/onu--romania--intre-primele-zece-tari-ale-lumii-care-vor-disparea-17888.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”