Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 17 octombrie 2011

Se sperie de ţigani! Niciun recenzor nu vrea să chestioneze oamenii care locuiesc pe bulevardul C.D. Loga din Timişoara!


TIMISOARA. Reprezentantii Primariei Timisoara au mari probleme in a gasi un recenzor care sa chestioneze timisorenii care locuiesc pe bulevardul C.D. Loga, zona ocupata mai mult de tigani.

Secretarul Primariei Timisoara se plange de situatia creata si spune ca recenzorii sefi nu stiu ce sa faca pentru a inregistra timisorenii care locuiesc pe C.D. Loga.

“Nimeni nu mai vrea sa mearga la recensamant, va dati seama unde s-a ajuns cu tiganii?! Traim intr-un alt film. Dumnezeu e sus, le vede pe toate si se vor regla pas cu pas. In centrul orasului, zona cea mai buna, zona zero, toata lumea s-ar bate sa faca recensamantul acolo, in loc sa-l faca in Kuncz sau in Mehala sau in noroaie. Au refuzat multi, mi-au ridicat problema la sedinta. Recenzorul sef nu are recenzor pentru centru. A zis ca numai pe C.D. Loga nu are, ca nu are cine sa vina”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro secretarul Primariei Timisoara.
El crede ca actiunea DNA care a avut loc zilele trecute la Timisoara, cand mascatii au descins in mai multe case tiganesti din capitala Banatului, s-a facut mult prea tarziu.

Cojocari spune ca incearca sa rezolve problema, pentru ca mai e putin pana cand demareaza recensamantul populatiei si al locuintei, care se desfasoara in perioada 20 – 31 octombrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”