Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 4 octombrie 2011

ZECE PRINCIPII ALE GÂNDIRII NAŢIONAL-SOCIALISTE

I. FII ONEST. Un National-socialist infrunta o realitate fie ca ii place sau nu. Necinstea este semnul dusmanului. National-socialismul mai presus de orice inseamna a trai adevarul in cea mai pura forma a sa.
II. CREDE IN DUMNEZEU SI IN TINE. Destinul ii supune doar pe cei mai puternici muritori ai Sai la sarcini enorme, care vor zdrobi mai putini oameni. Dumnezeu doreste ca doar cei mai buni sa implineasca cea mai inalta proba a vietii: perfectionearea omenirii. Ofera-te pe tine cu totul destinului si Dumnezeu te va ghida in lupta ta. Dumnezeu ii ajuta numai pe aceia care se ajuta pe sine. Vom pierde doar daca vom lasa jos armele datorita slabiciunii si lasitatii noastre. Exista o singura adevarata rusine: predarea in fata inamicilor rasei noastre.

III. FII DEVOTAT RASEI TALE. Nimanui nu trebuie sa ii fie permis sa distruga ceea ce natura a creat prin epoci de evolutie rasiala. Cel mai inalt scop al tau in viata este sa continui aceasta evolutie spre o omenire mai puternica, mai buna si mai frumoasa. Puritatea si forta rasei ariene este cerinta de baza pentru fiecare viitoare evolutie superioara.

IV. LUPTA PENTRU RASA TA. Lupta pentru idealurile sfinte ale Nationalsocialismului, inima maretei tale rase. Doar in aceasta lupta poti dovedi ca esti un barbat adevarat sau o femeie adevarata. Doar asa iti poti folosi potentialul de curaj, dedicare si innobilantul sacrificiu de sine. Lupta pentru supravietuire a adus omul inainte de la creaturile asemanatoare maimutelor din trecutul indepartat la inaltimea culturii si realizarilor ariene. Lupta partidului va produce elita revolutionara, care va duce idealul Nationalsocialist la victorie.

V. ESTI UN INDIVID SUPERIOR. Vei fi in inferioritate numerica in aceasta lupta, deoarece cei mai buni sunt intotdeauna o minoritate. Deciziile care fac istorie nu au fost niciodata munca maselor lipsite de forma, dar intotdeauna victorii ale minoritatilor dedicate si active. Esti in acelasi timp si servitorul si purtatorul de cuvant al rasei tale. Fii sigur ca vei da un exemplu demn de a fi urmat prin persoana si prin viata ta.

VI. IUBESTE-TI FRATII SI SURORILE. Datorezi existenta ta familiei tale rasiale, lasa iubirea lor sa fie pasiunea ta inaltatoare in viata. Nu iti fie frica de suboameni, de cei inferiori rasial si nu ii persecuta. Tu esti superiorul lor, dar nu esti proprietarul lor. Cand timpul va veni pentru a lupta impotriva lor, nu iti pierde discernamantul prin ura neproductiva. Detaseaza-te, limpezeste-ti mintea si distruge-i complet, metodic, clinic, ca intr-o operatie chirurgicala. Nimic nu este mai lipsit de sens decat sa iti pierzi timpul urand suboameni; te distrage de la iubirea pozitiva alor tai.

VII. IMBUNATATESTE-TI FRATII SI SURORILE. Toti barbatii arieni si femeile sunt fratii si surorile tale, cu toate ca nu toti sunt la fel de inteligenti sau curajosi. Depinde de tine sa ii informezi, sa ii incurajezi, si sa le insufli inimile cu curaj. Cativa din neamurile tale au fost indusi in eroare si facuti urati de raul iudaic, care corupe sufletul nostru rasial. Nu trebuie sa ii urasti pentru asta, ci mai degraba sa incerci sa ii aduci inapoi in familia lor rasiala.

VIII. RESPINGE DECADEREA. Decaderea este orice te distrage fie psihic sau spiritual de la sanatatea ta si de la dezvoltarea rasei noastre ariene. Trebuie sa tii puritatea rasiala si spirituala deasupra propriei tale vieti si sa nu o asociezi cu nimic ce este decadent sau da vietii tale aspectul decadentei. Fiecare aspect al vietii trebuie judecat in relatie cu supravietuirea si imbunatatirea rasei tale, orice pune in pericol aceste aptitudini trebuie sa fie desradacinat si distrus cu cruzime.

IX. CEL MAI BUN TREBUIE SA CONDUCA. Toate marile realizari pe pamant sunt produsul a unei bune conduceri politice, stiintifice sau artistice. Comunitatea rasiala poate castiga forta doar aplicand principiul conducator si plasand in fata barbatilor si femeilor si barbatilor care au dovedit abilitati superioare, dedicare si tenacitate in lupta rasiala. Democratia este o boala care conduce inevitabil la haos, coruptie, colaps al societatii, din democratie ies in fata cei mai cruzi tirani.

X. NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL. Unde este vointa, acolo este un drum. Totul cade in fata omului cu vointa de neimblanzit. Suferinta si sacrificiul sunt necesare, ne intarim pentru cea mai decisiva lupta in toata istoria umanitatii. Victoria va cadea doar in mana celor mai demni de incredere, cei mai fanatici, cei mai puternici, cei mai curajosi si celor mai buni. Fii asta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”