Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Înainte se turna la securitate, astăzi se toarnă la ... Mossad: Ioan Becali despre Heinrich Schorsch: „A fost agent SS, a omorât evrei!”

Fostul impresar, Giovani Becali, face o delaţiune publică la adresa vicepreşedintelui clubului de fotbal Gloria Bistriţa, Heinrich Schorsch (foto), despre care susţine că a fost agent SS şi ar fi avut legătură cu uciderea mai multor evrei. Giovani Becali nu a adus niciun fel de probe pentru a-şi susţine acuzaţiile. 

"Nu înţeleg cum acest om, Heinrich Schorsch, este lăsat în libertate. Este agent SS dovedit, a omorât evrei! Fraţilor, voi nu înţelegeţi? Omul acesta a omorât evrei şi este liber! Arestaţi-l! A dat ce a dat prin Germania şi îl lasă în pace, dar nu înţeleg ce face Mossadul?! Au prins toţi agenţii de prin America şi ăsta stă bine mersi la Bistriţa", a spus Giovani Becali la gsptv.

2 comentarii:

Anonim spunea...

jegos mare giovanotti asta.

Anonim spunea...

e in plin delir!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”