Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 5 ianuarie 2012

Pepsi se dă de gol la proces: Susţine că un şoarece poate fi dizolvat într-o doză de Mountain Dew!

Aflați în plin scandal cu un consumator american ce a reclamat că a găsit un șoarece mort într-o doză de Mountain Dew, reprezentanții companiei Pepsi i-au dat acestuia un răspuns uimitor la sesizarea acestuia.

Mai exact, aceștia au spus că bărbatul nu ar fi putut face o asemenea descoperire deoarece sucul ar fi dizolvat complet cadavrul rozătoarei, scrie The Atlantic Wire.

Reclamantul susține că a trimis șoarecele companiei Pepsi, ai cărei reprezentanți au distrus rămășițele pentru a ascunde descoperirea.

Surprinzător este că avocații de la Pepsi au angajat experți care să ateste că șoarecele s-ar fi dizolvat în suc în timpul care s-a scurs de la ambalare până la consumare, devenind „o substanță gelatinoasă”.

http://www.b1.ro/stiri/economic/pepsi-se-da-de-gol-la-proces-sustine-ca-un-soarece-poate-fi-dizolvat-intr-o-doza-de-mountain-dew-18283.html

4 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

ii "foarte bun" sucu'...nu suntem noi pregatiti pentru asa ceva, pe deasupra mai avem si prejudecati si mai suntem si paranoici!

aLIN spunea...

Nu suntem nici pregatiti pentru a intelege explicatiile firmei Pepsi. Hehehehe...

Anti Masonerie spunea...

Nici nu trebe' sa fim...trebe sa fim pregatiti sa nu mai cumparam asa mizerii!

Seba spunea...

E randul Coca-Cola sa recunoasca nocivitatea produselor sale..

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Atentie_la_sucul_de_portocale-_Contine_fungicid_0_626937334.html

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”