Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 17 ianuarie 2012

USL continuă planul mizerabil de a deturna şi confisca protestele românilor contra TUTUROR partidelor politice!

Crin Antonescu se preface (?) că nu vede pancartele românilor participanţi la proteste şi pe care scria adeseori: "JOS BĂSESCU! JOS ANTONESCU! JOS PONTA!" 

Crin Antonescu a anunţat organizarea unui "miting USL de amploare". Continuă astfel manevrele politicianiste de a profita de pe urma protestelor românilor care au fost tâlhăriţi vreme de 22 de ani de întreaga clasă politică din România, obedientă unor interese anti-naţionale (F.M.I, Banca Mondială, Uniunea Europeană, Francmasonerie - cărora le-au amanetat viitorul neamului) şi preocupată de interese personale, individuale sau de castă. Interesul naţional, general, nu a intrat niciodată în calculul acestor demagogi mizerabili care au contribuit la crearea dezastrului românesc.

Români, nu vă lăsaţi păcăliţi de oamenii partidelor care şi-au bătut joc neîncetat de încrederea ce le-aţi acordat-o, care au călcat în picioare visele şi aspiraţiile voastre, au fost insensibili la suferinţele voastre nesfârşite.

Pedepsiţi-i cum se cuvine pe toţi cei care au creat mocirla în care se zbate întregul neam românesc, indiferent ce nume poartă partidul lor. Sunt nişte găşti mafiote care fac rocada între ele o dată la patru ani.

O revoluţie adevărată se poate produce numai prin înlăturarea tuturor acestor partide care au distrus ţara.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Revolutia aceasta trebuie sa fie a tinerilor , sa terminam odata cu talharii celor 21 de ani

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”