Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 29 martie 2012

Binefacerile multi-culturalismului: „TRIADA” chinezească își face „datoria” în România. Un PICIOR DE OM a fost găsit într-un bagaj de cală, aparținând unui chinez, pe Aeroportul Otopeni.

Fragmentul găsit în bagajul chinezului este o parte din laba piciorului, congelată, fără piele, au declarat surse judiciare.

Piciorul din bagajul chinezului are unghiile smulse şi a fost găsit în timpul unui control al Brigăzii Antiteroriste a Serviciului Român de Informaţii, au declarat pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, Sorin Sava, a confirmat că descoperirea macabră a fost făcută de către ofiţerii Brigăzii Antitero a SRI.

Cetăţeanul străin a fost predat organelor de cercetare penală a percizat Sorin Sava.

Autorităţile au descoperit un picior de om în bagajul unui cetăţean chinez, care se pregătea să plece din ţară de pe Aeroportul Otopeni.

La această oră, pe Otopeni este aşteptat un translator care să-i asiste pe poliţişti şi pe procurori în interogatoriul la care îl vor supune pe cetăţeanul chinez, au declarat surse oficiale pentru gândul.

Chinezul se pregătea să se îmbarce într-o cursă Wizz Air, care decola la ora 16.55 cu destinaţia Roma. Cursa a fost amânată până la ora 17.40, au mai declarat sursele gândul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La controlul bagajelor de cală ale unui pasager, a fost descoperită o parte a membrului inferior al unei persoane.

"În cauză lucrează o echipă operativă coordonată de procuror, ancheta la faţa locului fiind desfăşurată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale a Inspectoratului General al Poliţiei Române, experţi criminalişti din cadrul Institutului de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, medici legişti", informează Parchetul General.

3 comentarii:

Anonim spunea...

era o laba de urs :))

Darius spunea...

@Anonim, mai degrabă cred că e un compromis „diplomatic”, decât că cineva (SRI+Poliție+Procuratură/toate trei au fost implicate, chinezul a fost prezentat pentru cercetare și mandat de arest la Parchet). Chinezul nu a declarat nimic, fiind „necooperant”, iar Ambasadorul Chinei deja declara că este o labă de urs și nu de om. Se poate un astfel de compromis „pentru binele anchetei” sau „pentru a nu murdări imaginea oamenilor de afaceri chinezi onești din România”. Se poate orice. Uite aici: chinezul care a tranşat şi a fiert doi oameni, achitat „din greșeală”

Anonim spunea...

Eu cred ca este o intelegere intre China si SRI+Politie+Procuratura pentru inlocuirea labei umane cu laba de urs.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”