Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 1 aprilie 2012

Maşina prefectului de Timiş, cursă nebunească pe contrasens (video)

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş face lumină în cazul prefectului de Timiş care a fost oprit în trafic după o cursă nebunească. Poliţia Timiş a făcut publice imaginile surprinse de aparatul radar, filmare din care reiese că maşina prefecturii nu făcea parte din nicio coloană oficială.
Misterul scandalullui iscat după oprirea în trafic a maşinii Prefecturii Timiş, în care se aflau prefectul Mircea Băcală şi deputatul Alin Popoviciu, începe să se elucideze. Poliţiştii au dat publicităţii imaginile în care se vede cum maşina Prefecturii Timiş rula cu viteză pe contrasens, fără a face parte dintr-o coloană oficială. La un moment dat, o maşină care circula regulamentar a fost nevoită să se ferească din faţa maşinii „vătafilor” Băcală şi Popoviciu.


Acarul Păun: şoferul care a executat ordinul

De asemenea, din imagini se vede că, la un moment dat, maşina Prefecturii Timiş a fost aproape să intre în coliziune şi cu un camion care circula regulamentar din sens opus. Potrivit unui comunicat oficial al Poliţiei Timiş, vinovat de această situaţie este subalternul prefectului, şoferul care a executat ordinul de a încălca legea. Acelaşi comunicat al Poliţiei arată că poliţiştii care l-au oprit pe prefect nu au fost supuşi niciunui fel de sancţiuni.
adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”