Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 9 aprilie 2012

Medic ACUZAT că a întreţinut acte sexuale cu doi băieţi aflaţi sub tratament. Cardiologul braşovean şi alte şase persoane, reţinuţi pentru TRAFIC şi SEX CU MINORI

Miss Travesti 2010, reţinut pentru acte sexuale cu minori

Un medic din Brasov este acuzat de DIICOT ca a intretinut acte sexuale cu doi baieti minori, aflati sub tratament medical, anchetatorii perchezitionand, luni dimineata, opt locuinte, in cadrul uei actiuni de anihilare a unei grupari de trafic de carne vie.

“Procurorii DIICOT Brasov au procedat la destructurarea unui grup infractional, specializat in savarsirea infractiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, viol si act sexual cu un minor”, informeaza institutia. Potrivit DIICOT, liderul gruparii, invinuitul Dodo Ferenc (41 de ani), detine un club privat, situat in municipiul Brasov, in incinta caruia clientii intretin raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.

“Din cercetari a rezultat ca membrii gruparii, Daniel Sebastian Maciuca (31 de ani), Valentin Lazarovici (40 de ani) si Florentin Ovidiu Borsan (32 de ani), au recrutat si cazat un numar de 14 victime de sex masculin, majore si minore, pe care, prin amenintare, violenta sau alte forme de constrangere fizica sau morala, le-au obligat la practicarea prostitutiei, obtinand in acest mod sume substantiale de bani”, precizeaza sursa citata.

Horatiu Rus (43 de ani), profitand de calitatea sa de medic in cadrul unui spital din municipiul Brasov, a intretinut, prin constrangere morala, raporturi sexuale cu doua victime de sex masculin, minore, aflate sub tratament medical, precizeaza sursa citata. Procurorii DIICOT efectueaza opt perchezitii domiciliare pe raza municipiului Brasov, la sediul DIICOT-Serviciul Teritorial Brasov urmand a fi conduse pentru audieri un numar de 11 persoane, fata de care vor fi dispuse masurile legale dupa finalizarea audierilor. Cercetarile in cauza au fost efectuate cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul BCCO Brasov, IPJ Brasov – Serviciul de Investigatii Criminale, iar suportul tehnic si informativ a fost asigurat de catre DOS Brasov.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”