Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 17 aprilie 2012

Svastica pe buletinul de vot în America

John Taylor Bowles, candidatul national-socialist pentru Casa Alba, în dialog cu Lupta NS

Partidul Nazist American are de partea lui prima persoană specializată în lobby. John Bowles s-a înregistrat ca reprezentant al partidului și a decis să lupte pentru dreptul de a imprima svastica pe buletinele de vot.

“Membrii Congresului au spus dintotdeauna publicului american că sunt deschiși și către ale puncte de vedere. Voi vedea dacă sunt sinceri în această privință, dacă nu, o voi numi o cacealma“, a declarat pentru oficiali Bowles. Acesta a participat în anul 2008 la cursa pentru prezidențiale din partea Mișcării Național-Socialiste (denumirea de nazism este o prescurtare a construcției național-socialism, confecționată de social-democrați și folosită ca peiorativ. În Germania nu a existat niciodată un partid „nazist”).
Acesta a mai spus că americanii nu înțeleg termenul de socialism, în schimb știu ce înseamnă „nazismul”. “Așa că am decis: de ce să nu spunem cine suntem? Pe viitor, când oamenii vor vedea svastica pe buletinul de vot, vor știi la ce să se aștepte“, a mai adăugat Bowles.

Sursa: U.S. News/MSNBC

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”