Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 1 mai 2012

Bonn: Marşul naţional-socialiştilor, un succes!

Peste 200 de persoane au iesit astazi pe strazi intr-o manifestatie national-socialista si si-au prezentat in public viziunea sociala. Marsul a fost scurtat cu o zi inainte de catre autoritati, dar am reusit totusi sa traversam inima cartierului de stanga. Motto-ul zilei a fost "Cel mai mare dusman al omului ipocrit este omul mai bun, care suntem noi!" In ciuda anunturilor celor din antifa si a societatii civile, partea adversa nu a reusit sa intreprinda nimic care sa ne stea in cale. Au luat cuvantul activistii tineri Alex din Pullheim si Michael din Dortmund, iar in incheiere a avut loc un discurs al lui Thomas Wulff, avand ca tema originile national-socialiste ale sarbatorii de 1 mai si situatia din ziua de astazi.

Per total, marsul a fost unul de succes, viziunea noastra asupra unei Germanii mai bune a fost pusa in evidenta prin aceasta actiune.

Forte libere in Tara Rinului
www.kapitalismus-brechen.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”