Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 18 iunie 2012

APEL CĂTRE ROMÂNI. MESAJ ANTI-AVORT.

3 comentarii:

Anonim spunea...

daniel popa
se pare ca sunt singurul care ti-a citit articolul....nu-i de mirare...oricum....vezi ca-ti miroase gura de la atata basism....se simte de aici...

Autonom spunea...

Cine e daniel popa? Tu? Daca da, de ce nu ai scris numele in casuta speciala pt asta? Ce articol, ce „basism”? E doar un panou stradal cu un mesaj anti-avort.

Cat despre ineptia cu „basismul”, noi va uram pe toti. Pesedisti, penelisti, pedelisti. Pupincuristi ai lui Iliescu, Nastase homalaul, ai Crinei vopsite, Marinerului naufragiat în whisky...uniti-va, ca noi va uram pe toti.

simona spunea...

Imi pare rau sa vad ca la un subiect atat de delicat se poate vorbi despre "basism" si altele care nu au nicio legatura cu subiectul propriu-zis.

AVORTUL este un pacat de moarte si vai de femeile care ajung din cvarii motive sa il savarseasca. Sa le ajute Dumnezeu sa se caiasca pentr ce au facut, iar pe cele care au in gand sa faca sa le intoarca.

grea este povara ast, dar si mai grea va fi pentru urmasii lor.

Sa ne ajute Dumnezeu sa fim cu mintea limpede si sa iubim mai presus de orice, poate asa ne vom da seama ca iubirea fata de copilasul nostru este binecuvantare de la dumnezeu.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”