Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 8 iunie 2012

Ca o lacrimă de sânge a căzut o stea. Dr. Constantin Iulian - Prezent!

Cu adâncă durere anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitului nostru camarad şi instructor, dr. Constantin Iulian, preşedintele al Partidului "Totul pentru Ţară" (Pentru Patrie) între 1995-2005 şi succesor desemnat de comandantul legionar Nistor Chioreanu la conducerea grupului de comandă al Mişcării Legionare din cadrul TpT.

Cuvintele sunt sărace pentru a zugrăvi în adevărata ei lumină viaţa acestui Om, care a impresionat pe toţi cei cu care a venit în contact prin capacitatea de dragoste şi dăruire, inteligenţa, delicateţea sufletească, bunătatea, fermitatea blândă şi credinţa nelimitată, calităţi care l-au însoţit până în ultimele clipe de viaţă.

Cei 14 ani de detenţie politică în lagărele şi închisorile comuniste, începînd cu reeducarea de la Suceava şi Piteşti, Canalul, şi terminînd cu reeducarea de la Aiud, unde ca pe tot parcursul detenţiei, a refuzat orice compromis cu comuniştii, fiind ţinut doar în Zarka, în condiţii de exterminare, nu au făcut decât să şlefuiască mai mult personalitatea acestui Om îmbunătăţit.

Vom reveni astăzi cu o biografie completă şi cu anunţul referitor la înmormântare.

Florin Dobrescu

preşedinte executiv al Partidului Totul pentru Ţară

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”