Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 11 iunie 2012

CONFLICT ÎNTRE ȚIGANI ŞI JANDARMI. Două persoane au fost împuşcate, una a murit

Două persoane de etnie  țigănească au fost împuşcate, duminică seară, de jandarmii care au venit să aplaneze un conflict izbucnit într-o comunitate de  țigani din localitatea mureşeană Agrişteu, una dintre ele decedând, iar în timpul incidentului au fost răniţi şi doi jandarmi atacaţi de țigani.

Duminică seară, în jurul orei 22.00, un conflict a izbucnit într-o comunitate de  țigani din localitatea mureşeană Agrişteu, iar jandarmii care au intervenit pentru aplanarea conflictului au fost atacaţi de două persoane de etnie  țigănească, potrivit mediafax.ro.

Unul dintre jandarmi a fost lovit în cap cu o rangă şi a fost transportat de urgenţă la SMURD Târgu Mureş, iar un altul a suferit răni uşoare. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş, Daniel Manea, a declarat că jandarmii i-au somat pe agresori şi au tras focuri de avertisment, şi, întrucât agresorii nu s-au liniştit, s-a folosit armamentul din dotare, cei doi fiind împuşcaţi de jandarmi. El nu a vrut să dea alte detalii în acest caz.

Unul dintre agresori a murit la faţa locului, iar celălalt a ajuns la SMURD Târgu Mureş. Potrivit reprezentanţilor SMURD Târgu Mureş, atât jandarmul lovit cu ranga, cât şi agresorul rănit sunt în stare stabilă. Potrivit lui Manea, incidentul nu are nicio legătură cu ziua alegerilor. "Incidentul nu are nici conotaţie electorală, a fost un conflict între țigani", a declarat Manea. Cazul este anchetat de un procuror militar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”