Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 11 iunie 2012

Omorât de țigani pentru că nu-i plăceau manelele!

Criminalii au fugit cu un BMW 318, cu numere de Bulgaria.

Abia aştepta să ajungă în camera sa de cămin, să se odihnească după o noapte furtunoasă în club şi să se trezească dimineaţa să meargă, pentru prima oară în viaţa lui, la vot. N-a mai apucat! Tânărul student Bogdănel Surdu (21 de ani) a fost înjunghiat mortal ieri dimineaţa, în jurul orei 4.30, la nici 50 de metri decăminul studenţesc A5, din Agronomie, acolo unde locuia.

Când a plecat bine-dispus, după o noapte de distracţie, şi a vrut să să-şi conducă colegele până la căminul de fete, Bogdănel (foto primul din stânga), bobocul de anul I, nu se gândea că la colţ îl paşte o moarte violentă. Grupul de studenţi din care făcea parte şi el, care petrecuse în clubul "Player", a fost acostat de trei tuciurii beţi care se dăduseră jos dintr-un BMW 318 cu numere de Bulgaria.

Bărbaţii, cu minţile tulburate de alcoolul băut peste măsură în discoteca maneliştilor "King", tot din Agronomie, au încercat să o "agaţe" pe una dintre prietenele lui Bogdănel.

"Pisi, mi-aş da viaţa pentru tine! Hai să bem o ţuică şi să ascultăm o manea la mine în maşină!", i-a propus unul dintre bărbaţi studentei.

Enervată de abordarea mitocănească, fata i-a retezat-o scurt. Văzându-se refuzat, bărbatul s-a luat de Bogdănel: "Ce, bă, prietena ta e şmecheră, nu vă place manelele?" Imediat, tuciuriul a scos un cuţit şi a început să lovească în dreapta şi-n stânga.

Unul dintre băieţi a fost rănit la braţul drept, un altul s-a ales cu buricul degetului sfâşiat, iar Bogdănel, s-a ales cu lama cuţitului împlântată adânc, în inimă. A căzut secerat pe trotuarul din faţa căminului A5! Acum, poliţiştii încearcă să dea de cei trei bărbaţi din maşina de Bulgaria care au fugit în trombă de la locul crimei.


3 comentarii:

Anonim spunea...

asa vor patii toti daca nu inroleaza in organizatii nationaliste, daca nu le pasa ce se petrece in jurul lor , daca nu vin alaturi de cei care lupta impotriva tiganilor infractori, ii casapesc pe rand, unu cate unu

Adina T. spunea...

Ce bestii! Merita impuscati! Iar politia aia mega-ultra-eficienta unde era? Nu facea ronduri in jurul unei discoteci pt a descuraja astfel de atacuri, pentru a preveni agresiunile?!...

Anonim spunea...

Avem un guvernamant de ocupatie sionist ca in multe alte tari de altfel, caruia nu ii pasa de nimeni, in special daca sunt de rasa alba,caucaziana.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”