Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 21 iunie 2012

Fostul prim-ministru Adrian Năstase a simulat o tentativă de suicid pentru a se sustrage de la executarea unui mandat de închisoare

Ieri seară, în jurul orelor 23, fostul premier Adrian Năstase a simulat o tentativă de sinucidere pentru a se sustrage de la executarea unui mandat de închisoare. Adrian Năstase este condamnat la doar doi ani de închisoare pentru corupție, pedeapsă definitivă și irevocabilă pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție. Din cei doi ani de închisoare Adrian Năstase ar putea executa doar 8 luni, datorită vârstei. 

La spital a început un circ greu de descris. Figuri cunoscute din rândul PSD au ajuns la spital bocind starea în care ar fi fost „adus” Adrian Năstase de către „regimul Băsescu”. Inclusiv premierul Victor Ponta a sosit la spital pentru a-și plagia colegii și a acuzat la rândul lui că sentința de condamnare a lui Năstase ar fi fost comandată de Traian Băsescu: „Sper ca Basescu e fericit acum”. Evident, colegul lor de alianță și de orientare sexuală minoritară, Crina Antonescu a bocit soarta lui Adrian Năstase. Copiii au fost și ei scoși la înaintare și puși să țină în fața spitalului o pancartă cu un mesaj ridicol: „Eşti mulţumit Băsescu? Câţi oameni ai omorât până acum?” E un spectacol grețos care a adunat o șleahtă de indivizi ce deplâng soarta „conducătorului iubit” remarcat prin fapte de mare corupție (din păcate nesancționate penal). Năstase nu a fost capabil nici măcar acum să se comporte ca un bărbat, alegând să simuleze o tentativă de suicid și să creeze un circ mediatic într-o încercare disperată și penibilă de a scăpa de o sentință penală. El, marele Adrian Năstase, „dottore” în drept penal nu a fost capabil să facă față unei decizii a justiției. Dar ați văzut un neocomunist pesedist care să răspundă cu minimă demnitate în fața legii?...

Doctorii se pregătesc de operație. Rana este superficială. Dar poate...totuși... Deși, e „pe mâini bune”. Va fi operat de celebrul dr. Șerban Brădișteanu, omul ăsta cred că e cel care a realizat în România prima operație de schimbare de sex. O operație mult mai potrivită pentru Adrian Năstase.

Poate sună crud și inuman, dar sperăm ca măcar operația (cu plaga..) să nu reușească pentru ca planul de șmenar al lui Adrian Năstase să se ducă dracului. DEFINITIV și IREVOCABIL!
Victor Brădescu

10 comentarii:

Alex spunea...

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_29386/Animale.html

Darius spunea...

Auăleuuuu, adică să fim sensibili cu drama unui individ care a distrus țara asta mai rău ca oricine de după 1989. Se uită că sub regimul lui Năstase opozanții erau ridicați din stradă (cazul Ciuvică, Ovidiu Iane), oameni care au ajuns la beci pentru un material scris. Ura a fost adusă în societatea românească de către Iliescu și Năstase. Ultimul începe să fie îngropat de ura pe care a semănat-o printre români. Da, sunt printre cei care se bucură de ceea ce i se întâmplă ticălosului care a declanșat cea mai mare campanie de privatizări frauduloase, corupția din vremea lui e greu de egalat și nu cred că are corespondent în istoria națională contemporană a țării.

Și dacă el a vrut să se sinucidă, sensibilule Alin Popescu (fost student al lui A.N., „cel mai bun profesor de drept pe care l-am avut”) cine suntem noi să ne opunem dorințelor sale?

„asta nu inseamna ca Adrian Nastase trebuia sa se impuste doar pentru ca unii sa ude patul de fericirea momentului”
Uite că pipi pe el a făcut chiar Adrian Năstase. Pentru doar 2 ani de închisoare s-a comportat ca o fetiță.

Vai ș-amar. Regret doar că nu are condamnarea pe care o merită: închisoare pe viață!!!
Și cu executarea acestei pedepse sunt sceptic. Până nu-l știu cu mandatul executat...nu cred. Mafia pesedistă va face tot posibilul să îl scoată din căcat.

Iar autorul articolului de pe avocatnet, un anume Alin Popescu, ar fi avut un viitor strălucit în era Năstase. Putea să îl pupe în cur și avea o carieră strălucită. Adică pe atât cât dădea el luciu bucilor lui Năstase, cel mai corupt prim-ministru din istoria României.

Gelu spunea...

Si-a inscenat tentativa de suicid impuscandu-se in gat?Nu e logik...daca vrei sa inscenezi te impusti intr-o alat zona a corpului...

Daniela B. spunea...

Gelu, daca vrei sa te sinucizi cu un pistol...NU AI ȘANSE DE A RATA. Cum sa fim atat de naivi incat sa credem ca nu a reusit cu un pistol sa tinteasca gatul??? Mai da-o naibii de treaba.

Anonim spunea...

Atata ura impotriva lui Nastase ..
Nu comentez sentinta dar tara a fost tarata in haos si saracie de Basescu, Boc si altii iar ei sunt bine mersi liberi. Sunteti atat de limitati ca nici macar nationalismul nu stiti sa il mimati.

Abaris spunea...

Articolul este de un pupincurism gretos.

Ar trebui intrebati muncitorii de la Sidex sau Mangalia cat sunt de exploatati in mana strainilor catre care AN i-a vandut. Targoviste, Slatina, Hunedoara...

Ce ar merita cei ce au instituit haosul economic si i-au vandut pe doi lei strainilor.

As zice ca infernul lui Dante e lipsit de imaginatie fata de ce ar merita aceasta blestemata clasa politica ce si-a propus exterminarea neamului romanesc. Odata cu ei si animalele de teapa copitatului hagiograf.

Darius spunea...

Abaris, îți dai seama ca autorul articolului respectiv a fost studentul lui Năstase. Cum și-o fi luat examenele, numai ei doi știu. :))
Alin Popescu ăla speră să revină în forță tătucul Năstase și să prindă și el o halcă de ros pe undeva.

Daniela B. spunea...

@Anonim,
Sa avem compasiune pentru Adrian Nastase??? Individul asta a distrus tara, a vandut-o oricui i-a bagat bani in conturile personale, libertatea presei era aproape inexistenta. Te saltau de pe strada daca erai prea critic la adresa regimului lui personal. Nu mi-e rusine si nici macar jena sa spun ca il uras si sper sa sufere cat mai mult pentru dezastrul facut sub guvernarea lui si pe care inca il face prin jigodiile pe care le manevreaz, gen Ponta.

Tinem minte ce au facut Boc, Basescu... dar nu uitam ce au facut cei de dinaintea lor. Avem memorie, anonimule. ZTu se pare ca uiti repede. Pentru cei ca tine e nevoie de un tarc, il meritati.

Ca nationalisti nu putem decat sa il uram. ZERO COMPASIUNE, 100% URA! E ticalosul care a dat infama ordonanta de urgenta 31/2002. Speram sa sufere cat mai mult, desi toti nemernicii isi dau mana sa il scape de gratii.

Anonim spunea...

Dacă un orb se împiedică de o piatră pe drum și cade,blesteamă întotdeauna piatra,deși,de fapt,a căzut pentru că este orb.

Anonim spunea...

Pistolul cu care ar fi incercat sa se sinucida Adrian Nastase, bun cunoscator al armelor de foc, este de calibru mare, dar are o caracteristica: face ravagii de la distanta mare, dar provoaca foarte mici probleme de la mica mica apropiere. De aceea, a si fost ales, nefiind singurul revolver detinut de fostul premier?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”