Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 20 iulie 2012

Jandarmii au făcut o captură impresionantă: cinci bătrâni care își jucau pensiile la barbut!!! (video)

Cinci pensionari din Brăila şi-au jucat pensiile la barbut. Bărbaţii le-au spus jandarmilor că încercau astfel să îşi majoreze veniturile diminuate de măsurile de austeritate. Aceştia au fost sancţionaţi de oamenii legii, care au descoperit că unul dintre pensionari făcea şi afaceri cu ţigări de contrabandă, relatează Realitatea TV.

În raiul guvernării USL-iste pensionarii au parte de pensii neimpozitate, duc un trai decent, așa cum li s-a promis de către „social-liberali” că se va întâmpla imediat ce vor ajunge la putere. Mai sunt și unii pensionari care nu se mulțumesc cu grija guvernanților și doresc să trăiască în lux, în îmbuibare, și pentru asta recurg la metode reprobabile de căpătuire: joacă barbut pe sume astronomice de 5-10 lei și vând țigări de contrabandă la un pachet întreg!!! Ne bucurăm să vedem că brațul lung al legii i-a înșfăcat fără tremure.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”