Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 13 noiembrie 2012

Canada: Pedepse severe pentru mascarea feței la manifestațiile publice

Politicienii canadieni au adoptat recent o lege controversată prin care se declară ilegală purtarea de măști în timpul manifestațiilor publice, protestelor și revoltelor. Încălcarea acestei legi va fi pedepsită cu până la 10 ani de închisoare.
Cu 153 de voturi contra 126, un proiect de lege C-309 a fost aprobat de Parlament canadian, iar în prezent este pe cale să fie adoptat de Senat. Conform comentatorului RT, este de așteptat ca votul din camera superioară să fie în aceeași direcție.

Persoanele mascate în timpul tulburărilor stradale ar putea primi 10 ani de închisoare, iar cei care sunt arestați în timpul unei demonstrații ilegale ar putea vedea până la cinci ani de închisoare pentru acoperirea feței.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”