Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 6 august 2009

Procurorii DIICOT: Clientii Sabyc faceau parte dintr-o comunitate ultrareligioasa din Israel

Copiii rezultati din ovocite donate pacientelor clinicii Sabyc aveau toate sansele "sa se impreuneze, fara sa stie ca sunt frati"

Persoanele care veneau pentru fertilizare la clinica Sabyc din Capitala faceau parte dintr-o comunitate restransa din Israel, ultrareligioasa, pentru care este foarte importanta demografia, a spus, joi, procurorul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) in timpul judecarii recursului privind arestarea medicilor Natan Lewit si Genia Zisking.
Procurorul a mai precizat ca cei doi medici faceau fertilizare de noua ani in Romania, "sub patronatul celor doi rabini". Reprezentatul DIICOT nu a specificat despre cine este vorba. Avand in vedere ca din ovocitele recoltate de la o singura femeie se puteau naste intre 3 si 5 copii, acestia aveau toate sansele "sa se impreuneze, fara sa stie ca sunt frati", a adaugat procurorul. In replica, avocatul apararii a spus ca acesta ar trebui sa se fereasca de astfel de aprecieri legate de apartenenta religioasa a unei persoane.
Avocatii au mai spus ca procurorii s-au sesizat la inceputul lunii aprilie in cazul Sabyc.Procurorii au facut recurs impotriva deciziei de a-i lasa liberi cei doi medici de la clinica Sabyc, retinuti saptamana trecuta in dosarul de trafic de ovule si care nu au primit mandate de arestare de la Tribunalul Bucuresti. Recursul se judeca, joi, la Curtea de Apel Bucuresti. sursa: ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”