Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 18 martie 2011

Pedofilii ar trebui castraţi chimic - Sondaj

Pedofilii si cei care se fac vinovati de incest ar trebui castrati chimic, considera peste 90% participantii la un sondaj ziare.com.

Sondajul a fost realizat in perioada 10.03.2011 - 17.03.2011, ca urmare a anuntului facut de deputatul PD-L Alin Popoviciu ca pregateste un proiect legislativ care prevede castrarea chimica a pedofililor.

Astfel, dintre cei 3.648 de cititori Ziare.com care au dorit sa isi exprime punctul de vedere cu privire la acest subiect, 3.294 (90.30%) au raspuns "Da", 236 (6.47%) dintre respondenti au raspuns "Nu", iar 118 (3.23%) au spus ca nu sunt interesati de subiect.

Din pacate, pedofilia a devenit si in Romania unul dintre subiectele de actualitate, paginile ziarelor fiind pline de cazuri de o cruzime ingrozitoare.


Contactat de Ziare.com, deputatul Alin Popoviciu a explicat ca proiectul de lege nu este inca pus la punct, dar numerosi parlamentari si-au aratat disponibilitatea de a-l sustine.

"In momentul de fata e tradusa legea din Polonia si urmeaza sa il adaptez la Codul nostru si sa redactez proiectul de lege. Nu mai dureaza mult. Spre suprinderea mea, in urma articolului de presa, am fost sunat de mai multi parlamentari, deputati si senatori, care mi-au spus ca vor neaparat sa isi treaca numele pe inititativa legislativa pentru ca sunt cu totul de acord.

Eu stiu doar ca un asemenea om, si chiar am intalnit cazuri, un asemenea om care abuzeaza sexual niste copii, nu poate fi considerat un om normal. El sufera de o boala si atata timp cat suferi de o boala, ea trebuie sa fie tratata, si singurul mod de a o trata este de a le stopa impulsurile sexuale. Asta se poate face chimic. In continuare, ei pot sa isi traiasca viata linistit, dar nu vor mai avea acele dorinte care au consecinte atat de dramatice.

Ceea ce este intr-adevar dramatic este ca sunt foarte multe cazuri in Romania de asemenea oameni care au abuzat sexual niste copii, unii au fost nedovediti si au fost inchisi abia a doua oara sau a treia oara, cand lucrurile au fost mult mai grave. Nu as vrea sa se mai intample acest lucru. Legea va prevedea inclusiv inchisoare pe viata, mi se pare normal si firesc. E la fel de grav ca si o crima", a declarat deputatul PD-L pentru Ziare.com.

Demersul s-ar putea sa nu fie insa unul usor, in conditiile in care problema este foarte delicata, existand riscul major ca proiectul legislativ sa fie criticat pentru incalcarea drepturilor omului. (Nota Lupta-NS.info : Polonia, membra a Uniunii Europene, are o lege prin care pedofilii sunt tratati cu o castrare chimica..)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”