Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 28 iunie 2011

Timișoara: Protestul inedit al unui tânăr timișorean, contra partidelor politice și băncilor, a fost întrerupt abuziv de poliție (FOTO)

Un tânăr timișorean, Raul Puiu, a ales să protesteze împotriva partidelor politice și a băncilor afișându-se duminică, în Piața Operei, cu un tricou pe care și-a inscripționat mesajul: România este a noastră, NU a partidelor NU a bancilor. În zonă tocmai se desfășura festivitatea de premiere a câștigătorilor competiţiei automobilistice, Campionatul Naţional de Circuit Viteză Urban, când doi polițiști zeloși au hotărât să pună capăt protestului indisciplinatului concitadin. Problema era ca niciunul din cei doi nu știau ce este de făcut așa că au încălzit telefoanele cu solicitări de indicații adresate „superiorilor”. Până la urmă au răsuflat ușurați, tânărul care le-a dat bătaie de cap nu încălca nicio lege și nu a putut fi sancționat.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”