Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 9 martie 2012

9 martie 2012 - 93 de ani de la nașterea unui EROU: GEORGE LINCOLN ROCKWELL

A FOST ODATĂ UN OM care a luptat împotriva lui Adolf Hitler. În 1940 a abandonat facultatea pentru a se înrola în marina Statelor Unite, astfel încât să ucidă germani, să lupte împotriva lor şi pentru a ajuta la distrugerea Liderului acestora. Începând ca un recrut de rând, a urcat în ierarhii, ajungând un comandor naval „plin”.
A luptat în două războaie şi a primit nouă decoraţii.

Dar când s-a întors la viaţa civilă, ceva nu părea în regulă. Ceva nu se lega la toate poveştile horror şi cărţile de benzi desenate ale propagandei din timpul războiului. Ţările, pentru care credea că s-a dus la război să le salveze, nu au fost salvate, ci au intrat sub cea mai brutală dictatură şi represiune comunistă.

A ÎNCEPUT SĂ ÎȘI PUNĂ ÎNTREBĂRI şi să găsească răspunsuri. Într-o zi a găsit o carte, care avea să îi schimbe viaţa pentru totdeauna. A descoperit că mesajul acesteia a fost distorsionat intenţionat, şi că şi el, la fel ca milioane de concetăţeni ai săi, a fost minţit şi manipulat. Cartea a fost scrisă de cel mai mare anti-comunist din toate timpurile: ADOLF HITLER.

În acelaşi timp a aflat şi care erau inamicii lui Hitler şi din ce cauză. Departe de a întruchipa răul şi monstruozitatea inumană, portretizate de propaganda hollywoodiană, a descoperit pe cineva, care era de fapt, cea mai nobilă, onorabilă şi iluminată figură a epocii moderne. A decis atunci să devină o parte a cauzei acestui om.

Astfel că în 1958, stând solemn în faţa unui stindard cu svastica din Arlington, Virginia, la el acasă, şi-a dedicat solemn viaţa acestui om, împotriva căruia a luptat cândva, pentru a-l distruge. Acum, în loc să lupte împotriva lui, s-a oferit pe el însuşi luptei pentru Adolf Hitler şi pentru răspândirea mesajului său bărbaţilor arieni şi femeilor ariene de pretutindeni. Numele acestui om era GEORGE LINCOLN ROCKWELL.

Astăzi pe 9 Martie, sărbătorind a 93-a aniversare a naşterii acestui mare naţional-socialist, invităm fiecare bărbat arian şi femeie ariană să îl onoreze şi să devină o parte a acestei mişcări mari şi minunate, pe care a restaurat-o atunci când a ridicat din nou din cenuşa înfrângerii şi disperării stindardul cauzei lui Adolf Hitler.

George Lincoln Rockwell - White Power (pdf)

3 comentarii:

Abaris spunea...

De data asta despre un monstru: Julian Savulescu. Un psihopat cu nume romanesc.

Pe scurt propune folosirea Propranololului - cunoscutul medicament pentru hipertensiune - ca medicament pentru combaterea "rasismului" la albi. In urma unui experiment zice, prisoforul de open-schlitz si etica aplicata de la oxford, ca ar reduce "agresivitatea" si "rasismul".
"subjects on the pill exhibited lower levels of subconsciously cautious attitudes towards members of another race than subjects on a placebo".

In consecinta recomanda adaugarea de propranolol in apa de baut!!! Foarte laudat pentru asta de prisoforii Kahane si Steinberg. Normal, te drogheaza si apoi te jefuie si violeaza.

http://www.theoccidentalobserver.net/2012/03/the-pill-that-cures-racism/?show=comments
http://www.alternativeright.com/main/blogs/hbd-human-biodiversity/the-cure-for-whiteness/

Foarte interesante articolele.

Abaris spunea...

Buna initiativa de prezentare a acestei mari personalitati a secolului trecut. "White Power" ar trebui citita de toata lumea. Cuprinde atata adevar...

http://www.counter-currents.com/2012/03/rockwella-national-socialist-life/
O scurta biografie facuta de William Pierce.

Daniela B. spunea...

Respect, G.L. Rockwell!

@Abaris,
Julian Savulescu chiar e un monstru dacă are astfel de preocupări „științifice”. Există chiar și savanți demenți.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”