Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 15 mai 2012

10.03.2012 - Rezistenţa Naţională Suedeză - Activism în Trondheim - Confruntări cu extremiştii de stânga

Activiştii din Rezistenţa Naţională Suedeză au fost atacaţi de un grup de indivizi, membri ai unei grupări "antifasciste", în timpul unei acţiuni de promovare în Trondheim. Activiştii naţionalişti, bineînţeles, s-au apărat fiind şi bine instruiţi în acest sens. După un dialog cu poliţia, Rezistenţa Naţională Suedeză a ales să pună capăt acţiunii care a fost considerată un succes deplin.

Au fost însă atacaţi din nou de grupul de acţiune anti-naţională şi naţionaliştii suedezi au ieşit victorioşi din conflict. Şapte maşini de poliţie au ajuns rapid la locul conflictului şi i-au arestat pe majoritatea activiştilor din Rezistenţa Naţională Suedeză. Agresorii de extrema stângă s-au retras la 20 de metri de scena confruntării şi niciunul dintre ei nu a fost reţinut....

3 comentarii:

Anonim spunea...

Orasul Trondheim este in Norvegia. Cu ce ocazie se aflau membrii Rezistentei Nationale Suedeze in Norvegia?

Lupta NS spunea...

Există o rezistență nordică formată din național-socialiști suedezi, norvegieni și finlandezi. Asocierea lor are la baza mobilitatea activiștilor din cele trei țări pentru întrajutorare.
Ultima lor acțiune comună a avut loc în Trondheim, norvegia. Îți explică aici, cum și de ce, Fredrik Vejdeland, redactor șef la nordfront.se

Anonim spunea...

Foarte tari baietii astia. Oare cand or fi si la noi asa? Uite la astia de la noi cat iorgoliu si cata dezbinare... Ar sustine si pe dracu (si chiar o fac) numaio sa nu sustina partidul Totul pentru Tara... Astia da nationalisti. ND a dat circularav sa se sustina candidatii independenti si acolo unde ei nu sunt, sa se sustina candidatii PDL. Da, PDL!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”