Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 2 iunie 2012

Politica anti-imigraționistă: „bună pentru Israel, rea pentru națiunile albe”

Extremist de stânga și gazetar la Huffington Post, evreul Menachem Rosensaft spune că Peter Brimlow, Jared Taylor și Dr. Samuel Francis sunt nişte oameni foarte răi. Rosensaft spune că a pleda pentru o politică de „imigraţie albă” este un lucru foarte rău, iar albii ar trebui să asiste tăcuți la valurile de imigranți din lumea a treia care se revarsă către Statele Unite.
Diatriba lui Rosensaft este intitulată White Nationalism: A Scourge That Won't Go Away (Naționalismul Alb: un flagel care nu trece). Cu toate acestea... Ca majoritatea celor de extrema stângă, Menachem Rosensaft este și extrem de ipocrit. Cu doar câteva luni în urmă, Huffington Post a publicat un articol, semnat de același Rosensaft, intitulat "Esenta evreiască a Israelului nu este negociabilă” (“Israel's Jewish Essence Is Non-Negotiable”). În pledoaria lui Rosensaft, prin care susține politica anti-imigrație a statului evreu, sunt folosite argumentele care i-au făcut cunoscuți pe Brimlow, Taylor și Francis... Standard dublu, ipocrizie pură.

3 comentarii:

Corneliu spunea...

„bună pentru Israel, rea pentru națiunile albe”

Dar evreii nu sunt albi, domnilor? Ce culoare au evreii?

SD88 spunea...

Corneliu, la această întrebare îți răspunde Edgar Steele: „evreii sunt culoarea avariţiei. Ei sunt culoarea decepţiei, manipulării şi dorinţei de putere. Evreii sunt culoarea lipsei de integritate, egoismului şi insensibilităţii”.

Anonim spunea...

Sobolanii kosher sunt la ora actuala cel mai mizerabil si putenic grup etnic de pe pamant, cu pretentia de a-l domina,subjuga complet,ceea ce aproape s-a intamplat.Pamantul acesta nu va avea niciodata pace ,atat timp cat acesti daunatori prospera parazitand natiunile si popoarele.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”